Elindult az ICONICMAN HUNGARY


Márkánk 2019 decemberében alakult, hogy a 2020. év tavaszi szezonját elegáns óráink és kiegészítőink segítségével kezdhesd és így megjelenésed a magasba emelhesd.

“A kiegészítők fontosak… és napról-napra egyre fontosabbak lesznek.”

Giorgio Armani

Célunk egy közösség (link) felépítése, az igényeitek kielégítésén túlmenően.
Negyedévente hozunk létre újabb kollekciókat(link) melynek tervezése során aktívan kikérjük a véleményeteket(link) és azt a tervezői csoportunk a legmagasabb szempontok szerint figyelembe veszi és értékeli. Valamint értékes visszajelzéseiteket ajándékokkal és nyereményjátékkal háláljuk meg.

Hiszünk abban minden apró részlet fontos. Támogatni akarunk téged abban, hogy a megjelenésed mindig tökéletes legyen. A blogon keresztül igyekszünk számodra a legtöbbet adni majd: legyen szó a legújabb trendekről, illetve színkombinációkról és a kiegészítők viseléséről.

Az ICONICMAN közösségről egy következő cikkben olvashatsz.

Addig is a legjobbakat


2020. január 16.

Javasolt bejegyzések

Az ICONICMAN közösségről

Az előző cikkben említett közösségről szeretnénk most pár információt átadni nektek. Mivel hiszünk abban, hogy valóban értékkel bíró dolgokat csak áldozatok árán lehet megmenteni így

Olvass tovább »

Elindult az ICONICMAN HUNGARY

Márkánk 2019 decemberében alakult, hogy a 2020. év tavaszi szezonját elegáns óráink és kiegészítőink segítségével kezdhesd és így megjelenésed a magasba emelhesd. “A kiegészítők fontosak…

Olvass tovább »
Close Menu
×
×

Cart